Ismertető

Az ARS Beszerzés Menedzsment eszközzel a vállalatok figyelemmel kísérhetik a kiadásaikat és korszerűsíteni tudják a beszerzési eljárásokat anélkül, hogy lemondanának az ellenőrzésről, ez az eszköz illeszkedik mind a centralizált és decentralizált vásárlási folyamatokhoz. A beszerzési folyamatok automatizálása lehetővé teszi hogy a beszerzésen dolgozók a napi operatív feladatok helyett az erősebb beszerzői kapcsolatrendszer kialakítására fókuszáljanak, vagy megvizsgálják a költési és vásárlási trendeket. Így a szoftver használatával a beszerzési folyamat felesleges költség kiadása helyett profit szerzővé válik.

Az ARS beszerzés menedzsment eszköz, ami a szoftver egyik leghatékonyabb modulja, amely olyan cégek számára lett létrehozva, melyek folyamatosan változó belső és külső szükségletekkel állnak szemben.
Ez a vállalati szoftver csomag lehetővé teszi a szervezetek számára hogy automatizálják és állandósítsák a beszerzés folyamatát a szolgáltatás megrendelésétől, közvetett vásárlástól, igényléstől a kifizetéséig.

Előnyök