Ismertető

A kereskedelmi iparág a többi iparághoz képest eltérő szükségletekkel rendelkezik, így egy teljesen más rendszerű megoldás kialakítására volt szükség ezen a szakterületen. Mi az ARS-nél úgy gondoljuk, hogy minden iparágnak különböző szükségletei vannak, ezért egy iparág specifikus megoldást kínálunk felhasználóink számára.

Az ARS kereskedelem szoftver a kereskedelmi iparág minden ágazatára kínál megoldást, legyen szó a működtetés, könyvelés, rendelésfelvétel, bárkód menedzsment, vásárlás, eladás vagy a riportkészítés szakterületéről. Az alkalmazás segít a kereskedelmi szakemberek számára az ügyfél kapcsolatrendszer fejlesztésében, nyomon követni a trendeket és a rendelések profitabilizálását, továbbá tehermentesíti a back office tevékenységeit a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Az ARS Kereskedelmi szoftvere nem csak a vállalkozás kezelésével foglalkozik hanem annak profitabilissá tételére törekszik. A szofter olyan megoldásokat kínál mint a árukészlet menedzsment, pénzügy, vásárlások, készletnyilvántartás, ügyfel menedzsment, megrendelések stb. amelyek segítségével a vállalat adatai és tevékenységei rendszerezve tárolhatók. Hatékony menedzsmentet kínál a rendelési státusz, a megrendelés és raktározás területén is.

A rendszer kialakításánál figyelembe vettük, hogy a kereskedelmi vállalatoknak folyamatosan ellenőriznie és menedzselnie kell a rendelés profitabilitását és az ügyfélelégedettséget, továbbá folyamatosan motiválni kell az értékesítési csapatot. A szoftver nyomon követi és kielemzi az értékesítő személyt az eladások és számlák alapján.

Funkciók
Előnyök