Ismertető

Az ARS Építőipari Vállalatirányítási rendszer összehangolja a felhő alapú ERP rendszert a kompatibilis modulokkal, ami lehetővé teszi az adatok összehangolódását, így azok azonnal elérhetővé válnak üzleti felhasználásra.

Leegyszerűsíti a ARS ügyfelei – illetve az ő vállalkozói, beszállítói és munkavállalói számára– a hatékonyabb együttműködést terepen, terepen kívül, úton és az irodában.

Az építőiparban nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező szakemberek által kifejlesztve.

Építőipari Vállalatirányítási szoftver a felhőből

A hatékony végfelhasználói ERP rendszer támogatja az építőipari folyamatokat beleértve a költségvetés, előrejelzés, pénzügyek, projekt menedzsment, beszerzés és szervíz szolgáltatás menedzsment. Az összehangolható modulok meggyorsítják és automatizálják az adatok áramlását a terep és az iroda között illetve az alvállalkozók és kereskedők között - ami átláthatóságot, felügyeletet és kiszámíthatóságot eredményez. A felhasználók könnyen elérhetik és kielemezhetik az adatait. A kijelzők és a riportok friss információkat tartalmaznak, így a menedzserek a számok alapján láthatják, hogy a projekt, a divízió, a cég pénzforgalma és profitja megegyezik e az elvárásokkal.