Projektmenedzsment

Ismertető

Az ARS projekt menedzsment szoftver a projektek fokozott ellenőrzését biztosítja valamint belátást enged egyes projekt munkafolyamataiba, ezzel segítve mind az egyszerű mind az összetett projektek tervezését és kivitelezését. A projekt menedzsment rendszer teljes körűen kompatibilis a többi ERP rendszerrel mint pl. a könyvelés, beszerzés és HR. Az ARS projekt menedzsment szoftver egy megbízható vállalati erőforrás irányító rendszer ami menedzseli és nyomon követi az egész projekt életének dokumentációját.

A projekt menedzserek legfőbb kihívása az erőforrások, a munkaerő, a pénzügy és az anyagok helyes elosztása. Ezek mégnagyobb kihívást jelenthetnek bizonyos körülmények között amikor például határozatlanok a célok, módosul a terv, hozzáértés hiányában, kiszámíthatóság hiányában, nem megfelelő rizikófaktor felmérés következtében, nem megfelelő kommunikáció esetén illetve az erőforrások kifogyása esetén.

Az ARS projekt menedzsment szoftver egy web alapú ERP szoftver ami lehetővé teszi a teljes projekt felügyeletét és nyomonkövetését. Egy egyszerű, könnyen használható eszköz, ami naprakész információt szolgáltat a vállalatnak annak érdekében hogy a cég a számlázható óráit maximalizálhassa, priorizálhassa a projekteket, a csapatot a megfelelő tempóban tudja irányítani és az üzleti projektek szélesebb körű átlátását lehetővé tegye, így maximalizálva a profitot.

Az innovatív szoftver hozzájárul a projekt rendszerezéséhez a projekt elejétől a végéig és naprakész információt szolgáltat a projekt költségeiről. A rendszer a projekt menedzserek számára fontos fejlesztéseket nyilvántartja, ilyenek például a projekt és erőforrás átláthatóság.

Előnyök röviden