Ismertető

Az ARS teljes rugalmasságot és maximum felügyeletet biztosít a workshopok, szerviz és karbantartási munkafolyamatok végzése közben. Az ARS dokumentálja a szerviz folyamat összes eszközét beleértve az alkatrészeket, az időt és a munkaerőt.

Karbantartási munka megszervezése
Foglaljon karbantartási munkát, akár külsős akár belsős munkáról van szó. Kövesse nyomon a munkafolyamatokat és költségeit.

Automatikus karbantartási munkák
Bizonyos munkák memorizálhatók, ami automatikusan emlékezteti Önt a következő szerviz időpontjára. Ez az szoftver a rendszeres karbantartáskor vagy garanciális munkánál alkalmazható.

Beépített naptár
Foglaljon szerelést vagy szervizelést a beépített naptáron keresztül, rendeljen személyzetet egy munkára vagy ütemezzen ismérlődő karbantartási munkát.

Azonnali beszámoló készítés
Nem kell várnia a hónap vagy a projekt végére hogy beszámolót készítsen az elvégzett munkáról, a beszámoló azonnal elkészíthető és megjeleníthető.

Széleskörű beszámol készítés
Személyre szabhatja bármelyik elkészült beszámolót. A beszámolókat elmentheti és később bármikor visszanézheti. Számos beszámoló minta rendelkezésre áll, így a felhasználó bármelyik beszámolót megnyithatja, személyre szabhatja a minták segítségével és elmentheti sajátjaként. A beszámoló bármelyik tulajdonsága módosítható, így a beszámoló minden részletében egyedire szabható.

Befektetett eszközök
Rendszeres karbantartás vagy javítás igényelhető eszközeire a Befektetett Eszközök Nyilvantartásában. A szoftver egy teljeskörű szerviz és javítás valamint költség nyilvántartást fog elmenteni ami a jövőben bármikor visszanézhető.

Garanciális javítások
A rendszerbe lehetőség van a vásárlói eszközök szervizelésének regisztrációjára valamint kiállítani a számlát a harmadik fél részére, akit a javítási költségek megilletnek.

Workshop Menedzsment
Teljeskörű workshop menedzsment szolgáltatás folyamatban lévő munkák nyomon követése, munkaerő valamint munka költségek rögzítése, munka profitabilitása és a workshopon szereplő árukészlet kontrolja bárkód leolvasó segítségével. Az árukészlet a javítás után automatikusan megrendelhető.

Sorozatszám követése
A sorozatszám segítségével a munkák és az eszközök garanciális ideje nyomon követhető.

Munkalapok
Beépített alkalmazás mellyel ellenőrízhető az adott projekten történt munkavégzés és annak költsége.

Profit és veszteség analizáció
Minden munka költsége és bevétele nyomon követhető. Lehetőség van különböző munkák csoportosítására és így csoportos költségek kielemzésére.