Ismertető

Előzze meg az összefüggéstelen munkafolyamatok negatív következményeit

A biztosítási üzletágban szükség van olyan stratégiai megoldásokra, amik a napi munkafolyamatok eredményességét és költséghatékonyságát fejlesztik. Mivel a biztosító cégek rendszerint nagy ügyfélkörrel rendelkeznek, sokrétű dokumentumokkal dolgoznak, pl. hivatali dokumentumok, és rendszeres ellenőrzéseknek vannak kitéve, szükségük van rugalmas és hatékony információfedolgozó rendszerekre.

Ebből adódóan szükségeltetik egy megosztott informatikai tér, és itt jön képbe a vállalatirányítási rendszer (ERP) ami segítséget nyújt az üzlet fellendítésében.

A saját üzletre szabott applikáció bevezetése a napi rutin munkafolyamatokba meg fogja változtatni a jelenleg fennálló munkenetet és a cégen belüli különálló részlegeket egy egységes üzleti térré kovácsolja össze.

Az ERP tulajdonságai és működése a biztosítási szektorban

A biztosítási cégek összetett üzleti struktúra alapján működnek ahol rendszerint egy adminisztratív és számos különböző részleg található. Az utóbbi időben jelentős növekedés figyelhető meg a biztosítási szektor iránt mind törvénykezési mind fizikai egységektől, ezért fontos a minőségi szolgáltatás byújtása - a gyors és hatékony munkavégzés. Az ERP rendszerét arra fejlesztették ki, hogy automatizálja a szerződések elszámolását, kiszámolja a biztosítás költségeit, előkészítse a biztosítási dokumentumokat továbbá az egyéni előírt procedúrák lebonyolítására. A biztosító cégek tulajdonosai számára az ARS az ERP rendszerét ajánlja az alábbi tulajdonságokkal:

Az ERP használatának előnyei biztosító cégeknél

A dinamikusan fejlődő és sok versenytárssal rendelkező biztosító üzletágban szükség van a gyors, proaktív ügyfélkezelésre és a minőségi szolgáltatás nyújtás biztosítására. A kifejlesztett ERP rendszer a biztosítási termékek teljes körére kínál támogatást a biztosító cég tulajdonosai számára:

Biztosító cégek számára tervezett ERP

A modern biztosító cégek szükségletei állandó változásnak vannak kitéve, ezért a biztosítási top menedzsereknek rugalmasságra és döntéshozó képességre van szükségük. Mi az ARS-nél biztosak vagyunk benne, hogy szoftverünk hozzájárul ahhoz, hogy cége prosperálhasson az üzletágban. Tapasztalataink alapján ajánlásokat teszünk hogyan illessze be a szoftvert a vállalat mindennnapjaiba, legyen szó bármekkora cégről.